Webinar: Experimenteerruimte boeren emissiereductie

Reduceren emissies

De agrarische sector werkt al tientallen jaren hard om de uitstoot van stikstof, methaan en fijnstof te verlagen. Toch bepaalt de overheid vaak tot in detail welke maatregelen boeren nog meer moeten nemen. Dat belemmert innovatie en ondernemerschap. ZLTO wil dat boeren zelf kunnen kiezen hoe ze hun uitstoot verminderen. Aankomende dinsdag 26 april van 10.00-11.00 uur gaan Niels Kanters en Ton van Koven hier verder op in tijdens dit webinar. 


Komt deze dag of tijdstip niet uit? Meld je dan alsnog aan voor het webinar, je ontvangt dan automatisch een terugkijklink zodat je het webinar op een moment wat jou uitkomt terug kunt kijken. 

Onderdeel van webinarreeks

Dit webinar is een onderdeel de webinarreeks ZLTO aan de keukentafel. In nauwe afstemming met haar achterban heeft ZLTO voor 2022 twaalf speerpunten vastgesteld waarop we ons focussen in de belangenbehartiging. Voor ieder van deze speerpunten hebben we een specifiek belangenbehartigingsproces uitgezet.

Draagvlak en bundeling van krachten zijn belangrijke voorwaarden om de belangenbehartiging te laten slagen: dat begint in eigen huis. Daarom organiseert ZLTO voor haar leden zes webinars over onze speerpunten voor 2022. Onder het motto Met ZLTO aan de keukentafel. Kijk op www.zlto.nl/agenda wanneer de overige webinars gepland staan. 

Projecten dragen bij aan belangenbehartiging

Bij ieder online keukentafelgesprek gaan een belangenbehartiger en een medewerker van het projectenteam in op het belang van een scherpe lobby op dit speerpunt en de aanpak. De moderatie van de vraaggesprekken is in handen van de collega’s van Public Affairs. Via de chatfunctie kun je vragen stellen.

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen